10 syytä nimetä Kirsi Piha pormestariehdokkaaksi

15.1.2021 klo 20.03

10 syytä nimetä Kirsi Piha pormestariehdokkaaksi

Helsingin Kokoomuksen pormestarivaalikisa on herättänyt kiinnostusta ja suuria tunteita. Tämä on hyvä asia. Pormestarimalli on muuttanut positiivisella tavalla sitä, miten kaupunkia johdetaan. Siksi pormestarikisakin ansaitsee saamansa huomion.

Useampi toimittaja on kysynyt minun kantaani asiaan. Koen, että valinta pääkaupungin suurimman puolueen pormestariehdokkaaksi vaikuttaa erittäin merkittävällä tavalla tuleviin kuntavaaleihin ja lopulta helsinkiläisten tulevaisuuteen. Kannatan Kirsi Pihaa, ja tässä on kymmenen syytä miksi.

 

5 syytä valita stadilaisuuden puolestapuhuja pormestariksi

1) Kirsi on mainio esikuva meille kaikille ja kansainvälisen, vetovoimaisen sekä avoimen Helsingin suunnannäyttäjä.

2) Elämme sellaista myllerryksen aikakautta, että kaipaamme arvojohtajuutta. Kirsiltä tätä kyllä löytyy.

3) Kirsi on ihmisläheinen, hän kuuntelee huolet ja murheet sekä ratkoo ongelmat.

4) Kansainvälisen metropolin kehittäminen vaatii aitoa tunteen paloa ja Kirsillä sitä on.  Positiivinen asenne tarttuu ja niin virkamiehet kuin päätöksentekijätkin saadaan toimimaan yhteisen hyvän puolesta entistä paremmin.

5) Luova stadilaisuuden puolestapuhuja puolustaa Helsingin etua, kun valtakunnanpolitiikassa valtaa jaetaan uusiksi.

 

5 syytä nimetä Kirsi Piha Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi

1) Viestintätaidoiltaan pätevämpää kokoomuslaista saa etsiä lopun elämäänsä.

2) Kirsillä on pitkäaikaista poliittista kokemusta. Hänet valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon 1993–1996 ja 2005–2008, eduskuntaan 1994–1996 ja 1999–2003 sekä EU-parlamenttiin 1996–1999.

3) Kirsin johdolla Helsingin Kokoomuksen sanoma kirkastuu. Hän kannustaa mukaansa suuren määrän toimijoita, lisää puolueen näkyvyyttä ja innostaa ihmisiä äänestämään.

4) Vaaleissa punnitaan, kuka saa äänestäjien luottamuksen. Kirsi osaa kerätä isoja äänimääriä. Vuoden 1996 EU-vaaleissa noin 146.000 henkilöä äänesti häntä.

5) Kaupunkipolitiikan edistäminen Suomessa ansaitsee Vapaavuoren jälkeenkin henkilön, joka on valmis panostamaan täysillä siihen, että uskalletaan kasvaa, menestyä ja luoda uutta.